PRK szemműtét után meddig kell csepegtetni? Fél évről tudtam, de 5 hónap után abbahagyhatom.
Szerintem ha nem érzed, hogy kiszárad a szemed, és az orvos azt mondta, hogy abbahagyhatod, akkor nyugodtan hagyd abba.
Nekem hiába mondták ugye a 6 hónapot, még akkor is nagyon száraz volt a szemem, mikor letelt. Én kb 8-9 hónap után tudtam elhagyni. Elképzelhetőnek tartom, hogy egyénileg változhat, hogy kinek mikor áll vissza a könnytermelése.
Köszönöm szépen a választ. De nem a műkönnyet hagyhattam el, hanem a szuszpenziós szemcseppet.
Egyébként már egyáltalán nem szárad a szemem, azt már korábban abbahagyhattam. Lehet, hogy ezzel is összefüggésben van. Mindenesetre köszönöm a választ!
Photorefraktiv keratectomia= PRK. Egy lézeres szemműtéti eljárás, ahol ,,legyalulják" lézerrel a szaruhártya legfelső rétegét, és így visszaállítják teljesen élesre a látást.
Amúgy a google mindenki jóbarátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!