Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtéttel kapcsolat...

Lézeres szemműtéttel kapcsolatban pár kérdés?

Figyelt kérdés

Most készülök én is a lézeres szemműtétre.:) Holnap szeretnék bejelentkezni a vizsgálatra, hogy PRK vagy LASIK - al tudják e megcsinálni. Vagy azt én választhatom? Kicsit félek tőle, olvastam jót is, rosszat is. Arra kérnélek titeket, hogy akinek volt ilyen műtéte írja már hogy hogy is zajlott, a műtét után mit tapasztalt, fájt e, mikor kezdett 100% osan látni. :)

Előre is köszönöm mindenkinek :)

2013. szept. 29. 16:55
 1/1 anonim válasza:

Nekem 2007-ben volt, tűrhető fájdalommal és pár napra rá csodaként éltem meg,hogy látok szemüveg nélkül.

Nekem szülés után kezdett el romlani a szemem és már 2,75.nél tartottam.Távolra nem láttam jól.

Nos, a szemészek óvnak ettől a műtéttől,nem hallgattam rájuk és most 40évesen TÉNYLEG előbbre hozta az öregkori szemromlást.Megjegyzem,erre nem vállaltak garanciát a Szerződésben..

Nem vészes még: esténként homályosan látok és már nem szeretek este olvasni.Jó lenne tudni,hogy romlik-e tovább még.

Nem lebeszélni akarlak,csak a saját tapasztalatomat írtam le.

A lányom 19éves,régen meg akartuk őt is műtettni 22évesen,de ma már nem. Kontaklencsézik.

2013. okt. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!