Hogy tudtam 14 kilót hizni egy hónap alatt?
Nem értek egyet a diétákkal. Komplex életmódváltás célravezetőbb lenne, szakszerű segítséggel. A diétázásból csak jojoeffektus következik. Ha erősítő edzéseket csinálsz, az izmok épüléséhez jó sok energia kell. Lehetséges, hogy nem változtattál eléggé az étkezéseden a pihenős hetekben. Szerintem nem hülyeség a táplálkozási tanácsadás, ott többet tudnak segíteni az ügyben.
Én amúgy csak otthon tréningezek, szabad súlyokkal, így abszolút nem befolyásol a termek nyitvatartása. Ráadásul, rengeteg az előnye! (Persze, kezdetben azért jó, ha valaki megmutatja a helyes használatot.)
Valoszinuleg nem vagy deficitben, ha nem sportolsz. Szamold ujra a kaloriakat szerintem, nem mindegy, hogy heti negyszer edzel, vagy egyszer sem. Amugy otthon is lehet edzeni, en is ugy szoktam. Persze testepito nem leszek az otthoni edzestol, de arra eleg, hogy formaban tartsam magam.
Amugy mivel sokszor nap vegere is 1-2 kilot ingadozik a sulyunk, ezert kb tenylegesen csak olyan 8 kilo korul hizhattal, annyit pedig siman lehet,foleg ha ki se mozdultal a lakasbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!