Yoshimitcu kérdése:
Najlon zacskóba főzni ugye mérgező?
Figyelt kérdés
Megláttam hogy a barátnőm najlon zacskóba főzött valami tölteléket a levesbe. Sima najlon zacskó, nem főző sütő zacskó. Nem eszek belőle mert szerintem beleolvadt a műanyag a levesbe. Mikor megemeltem még nyulott az olvadt zacskó. Még ő sértődött meg. Akkor most ki a hülye?2020. nov. 29. 13:13
11/14 anonim válasza:
Rákerestem a net-en, több recept is azt írja, hogy a húslevesben főzött tölteléket folpack-ba csavarják, úgy főzik meg. Bár nem tudom, az mennyivel jobb. Régen, nagyanyáink még a fehér szövet-zacskóba tették tudtommal, vagy esetleg celofánba tekerték.
12/14 Miss Endzsi válasza:
Nem hiába léteznek már PBA mentes csomagolások.
13/14 anonim válasza:
Én biztosan nem enném meg. Főzőtasakos rizst sem eszek és sütőzacskót sem használok. Így is épp elég mikroműanyagot és szennyező anyagot eszünk-iszunk anélkül, hogy észrevennénk.
Tölteléket nem szoktam húslevesbe főzni, csak húst. Húsgombócot, májgombócot, grízgaluskát és hasonlókat meg lehet főzni külön is, sós vízben vagy egy kis leveslében.
14/14 anonim válasza:
Ennyi fogyatékost! A nylon mérgező ha olvad!!! Plusz meg akarod enni a darabkáit ami belefőtt? Életemben nem hallottam még ilyet. Ne edd meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!