Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Najlon zacskóba főzni ugye...

Yoshimitcu kérdése:

Najlon zacskóba főzni ugye mérgező?

Figyelt kérdés
Megláttam hogy a barátnőm najlon zacskóba főzött valami tölteléket a levesbe. Sima najlon zacskó, nem főző sütő zacskó. Nem eszek belőle mert szerintem beleolvadt a műanyag a levesbe. Mikor megemeltem még nyulott az olvadt zacskó. Még ő sértődött meg. Akkor most ki a hülye?
2020. nov. 29. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rákerestem a net-en, több recept is azt írja, hogy a húslevesben főzött tölteléket folpack-ba csavarják, úgy főzik meg. Bár nem tudom, az mennyivel jobb. Régen, nagyanyáink még a fehér szövet-zacskóba tették tudtommal, vagy esetleg celofánba tekerték.
2020. nov. 29. 16:08
 12/14 Miss Endzsi ***** válasza:
Nem hiába léteznek már PBA mentes csomagolások.
2020. nov. 29. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem enném meg. Főzőtasakos rizst sem eszek és sütőzacskót sem használok. Így is épp elég mikroműanyagot és szennyező anyagot eszünk-iszunk anélkül, hogy észrevennénk.

Tölteléket nem szoktam húslevesbe főzni, csak húst. Húsgombócot, májgombócot, grízgaluskát és hasonlókat meg lehet főzni külön is, sós vízben vagy egy kis leveslében.

2020. nov. 30. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Ennyi fogyatékost! A nylon mérgező ha olvad!!! Plusz meg akarod enni a darabkáit ami belefőtt? Életemben nem hallottam még ilyet. Ne edd meg!!
2020. dec. 24. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!