Miért puffaszt a húsleves, mi van benne?
Jelen. Na nekem a bélflórám nem az igazi, van egy kismértékű SIBO-m még jelenleg.
Nem írom le részletesen a történtem, annyit már megfigyeltem, hogy nem először, épp tegnap is csináltam lassan főzve húslevest csirkéből.
Nem csak felpuffadok tőle és feszít a hasam, de konkrétan émelygek is utána..
Annyit tudok, hogy a DAO szintem alacsony, ami utalhat hisztamin intolleranciára is, de SIBO-nál amikor gyulladás van a bélben, akkor is alacsony a DAO szint. A másik gyanúm személy szerint, hogy kijött, hogy tejérzékenységem van. Amivel keresztallergén lehet a szárnyas és marhahús.
A bélrendszer regenerálásában egyébként nagyon nagy segítség a húsleves terápia, tapasztalat. Óriásit javultam év eleje óta pár hónap alatt.
Viszont hisztaminosoknak nem olyan jó sajnos. Illetve nekem még ahogy valaki írta is fentebb, tesztelnem kell a csirkehús elhagyását. Mert nálam is gyanús hogy az egész kalamajka innen jött, egy ki nem vizsgált ételallergiából. :( ÉS szerintem ez lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!