Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért állítják, hogy a Szafi...

Miért állítják, hogy a Szafi termékek finomak?

Figyelt kérdés

Hatalmas remennyel vásároltam eloszor, ugyanis instan csak azt olvastam, minden mennyei, finomabbak az ezekből elkészített etelek, mint az eredeti stb.

Szinte az osszes lisztkevereket, alapport en elajandekoztam. Borzasztóak voltak.

Legutobb zabkása alappal es feherje porokkal probalkoztam, szinten iszonyu mellekizuk van, nemelyik kifejezetten keserű. Nem vagyok finnyas, elfogyasztom, mert azt nem vitatom, hogy egeszsegesek illetve dietakba konnyen beillesztheto termekek.

Sokaig azt hittem velem van a baj, de egyre tobb valós velemennyel talalkoztam a kornyezetemen belul is.

Ahogy irtam, nem is feltetlen lenne baj azzal, hogy nem jóízűek, de miert kell álszentnek lenni es hazudni? Ráadásul ilyen mértékben. Illetve tényleg minden rosszindulat nélkül, de hogy talalhatja oket bárki finomnak?

Nekem pl a zabkasas alap (barmennyi gyumolcsot, akarmit teszek bele) csak ugy megy le, ha egy korty vizzel lekuldom 😅

2020. okt. 30. 13:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

8.

Eloszor is. Nem ertek hozza, nem vagyok dietetikus, amit belatok, ezert kertem olyan ember ajanlasat, aki ezzel foglakozik.

Szoval nem holmi "celebek" vagy "influenszerek" reklamjanak doltem be. Tovabba a legkevésbé sem erdekel mennyibe kerul valami, ha az jo. Instat csak azert emlitettem, mert miutan nem valt be, latni szerettem volna ki all a termekek mogott es akkor tapasztaltam megdobbenve a sok pozitiv kommentet.

Egyszeru kérdést tettem fel, nem ertem miert kell tudatlanul személyeskedésbe kezdeni. 🤪 Orultem.

2020. okt. 30. 14:19
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
#10 szívemből szóltál! 😃🙏
2020. okt. 30. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
18%

10-es en is veled vagyok!!💯😀

Lehet en is megnyitom a sajat markamat, annyi buta ember van, tenyleg konntu lenne meggazdagodni🤣

Emberek, elmentek egy szimpla aruhazba, es egyszeru noname zabot, lenmagot, hajdinat, kolest eeeeeeees a tobbit (hagy ne soroljam) megveszitek.

De neeeeem, a szaffi az szaffi🤣

2020. okt. 30. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:
3%

“ Ez engem érdekelne. Én sem vagyok a saját pénztárcám ellensége.

Tudnál erről többet mondani, hogy mivel lehetne olcsóbban hasonló minőségben helyettesíteni?

Te miket használsz?”

Istenem, gyere le.... 🙄😩

2020. okt. 30. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

Wow, mindig megdöbbenve tapasztalom mennyi megkeseredett, rosszindulatú ember van itt. Ez a ti játszóteretek, ahol kiadhatjátok magatokból a felgyülemlett mocskot.

10-es, remélem, ha orvosra lesz szükséged, Ő is ilyen segítőkészen fog hozzád állni:)

A Szafi cuccok tényleg sz.rok, de ennyi energiát fektetni negatív megnyilvánulásokba és valaminek az utálásába, mint ti..Lol. Ez az igazán nevettséges/siralmas, nem az, amit a kilences csinált.

2020. okt. 30. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
96%

Nem ismerem az említett márkát vagy hogy mi ez, de ételek ízén kár vitázni.

Én is kérdezhetném,hogy miért állítják hogy a máj, zöldbab, olíva finomak mikor én ezektől elhányom magam??? Hát azért, mert másnak meg ízlik. Gondolom ők meg utálnak olyan ételt, ami nekem nagy kedvencem. Ennyi. Mindenkinek más az ízlése.

2020. okt. 30. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon nem értelek mert évek óta Szafi termékeket használok én is, a szüleim is és még a baráti körünkben is jó néhányan. Senkinek semmi rossz tapasztalata, élménye nem volt ezekkel a termekekkel, sőt...! Én még a legfinnyasabb gyerekemnek is ezekből a lisztkeverekekbol sütöm az uzsit a suliba es semmi panasz nincs rá!
2021. jan. 27. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!