Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért állítják, hogy a Szafi...

Miért állítják, hogy a Szafi termékek finomak?

Figyelt kérdés

Hatalmas remennyel vásároltam eloszor, ugyanis instan csak azt olvastam, minden mennyei, finomabbak az ezekből elkészített etelek, mint az eredeti stb.

Szinte az osszes lisztkevereket, alapport en elajandekoztam. Borzasztóak voltak.

Legutobb zabkása alappal es feherje porokkal probalkoztam, szinten iszonyu mellekizuk van, nemelyik kifejezetten keserű. Nem vagyok finnyas, elfogyasztom, mert azt nem vitatom, hogy egeszsegesek illetve dietakba konnyen beillesztheto termekek.

Sokaig azt hittem velem van a baj, de egyre tobb valós velemennyel talalkoztam a kornyezetemen belul is.

Ahogy irtam, nem is feltetlen lenne baj azzal, hogy nem jóízűek, de miert kell álszentnek lenni es hazudni? Ráadásul ilyen mértékben. Illetve tényleg minden rosszindulat nélkül, de hogy talalhatja oket bárki finomnak?

Nekem pl a zabkasas alap (barmennyi gyumolcsot, akarmit teszek bele) csak ugy megy le, ha egy korty vizzel lekuldom 😅

2020. okt. 30. 13:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van, ami kifejezetten finom, viszont ugye mindenkinek mas az izlese. Vigyazni kell amugy az instaval, mert ha ott valaki (“celeb”) dicserte, azert valoszinuleg jo sok penzt kapott.
2020. okt. 30. 13:49
 2/17 anonim ***** válasza:
48%

Ne haragudj de eleg nagy naivsag ezekre a termekekre x osszeget kiadni.

Semmivel sem tud tobbet, mint egy sima pl. zabliszt, zabpehely akar sajat magad altal feherjevel elkeverve.

Aki ezeknek , az vagy

1. Nagyon nagyon naiv es buta

2. Nagyon lusta

2020. okt. 30. 13:51
 3/17 anonim ***** válasza:
5%
Ennyi eszed van.
2020. okt. 30. 13:53
 4/17 A kérdező kommentje:

Miert volna ennyi eszem? Azért, mert egészségesen probalok táplálkozni? Oh, kerlek.

Egesz egyszerűen, amikor alternatív lehetosegeket kerestem ez tunt a leghitelesebbnek osszetevok tekintetében es dietetikus ismeros is ajanlotta. Csak azt elfelejtette említeni, hogy bunrossz.

2020. okt. 30. 14:00
 5/17 anonim ***** válasza:
A hajdinaliszt az alapjuk és annak bizony van egy érdekes íze és eléggé megosztó.
2020. okt. 30. 14:00
 6/17 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok gluténérzékeny, ezért ez a szempont nálam nem játszik. Viszont igyekszem kerülni a nagyon finomított liszteket. Otthon a barna, teljes kiőrlésű rizslisztet, zabpehelylisztet és kevés teljes kiőrlésű búzalisztet, vagy rozslisztet keverek össze. Ebből szinte bármit elkészítek és nekem nincs mellékíze.
2020. okt. 30. 14:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Mi kb 1 évig használtuk a Szafis termékeket. Aztán rátaláltunk az Eden lisztekre és azóta azt esszük. Nekem sokkal jobban ízlik, viszont a gyerekeknek ez sem jön be túlságosan.
2020. okt. 30. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha nálad attól lesz egészséges a táplálkozás, hogy túlárazott hülyeségekre szórsz el egy csomó pénzt, amiket márkanév nélkül negyed áron is megvehetnél, meg még sokkal finomabb egészséges cuccokat is, akkor tényleg nem sok eszed van. Ha ráadásul valami instás influenszerek reklámjának dőltél be, akik azért mondták finomnak, mert jól megfizették őket, akkor főleg nagyon buta vagy.
2020. okt. 30. 14:08
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

@8

Ez engem érdekelne. Én sem vagyok a saját pénztárcám ellensége.

Tudnál erről többet mondani, hogy mivel lehetne olcsóbban hasonló minőségben helyettesíteni?

Te miket használsz?

2020. okt. 30. 14:12
 10/17 anonim ***** válasza:
25%

#9 Azon nem én fogok segíteni, hogy egy lusta dög vagy utánanézni, hogyan ehetnél egészségesebben. :D Nem csoda, hogy egészségesen próbálsz étkezni, gondolom mindenben ennyire lusta vagy, ezért elhíztál és most azt hiszed, ha Szafi cuccokat vásárolsz, akkor majd lefogysz. De annyit nem vagy képes tenni érte, hogy utánajársz, min kellene változtatnod, miket kellene enned. Csak látsz egy reklámot az insta böngészése közben és mész utána, mint a birka.

Aztán meg random idegenektől kérsz segítséget gyakorikérdéseken.

2020. okt. 30. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!