Felszedtem egy pár kilót, nem olyan sokat kb. 3-g kg-t. Észrevettem hogy amióta híztam, elkezdett szőrösödni az állam, és egyre jobban-jobban. 17/L De hogy függ össze a két dolog?
Nem hinném, hogy a kettő között összefüggés van. Sőt, azt sem, hogy olyan hú de szőrös lenne az állad. Egyszerűen csak felfedeztél 1-1 szálat aztán rástresszeltél és beképzeled, hogy egyre több van.
Ne parázz!:)
Ooh értem:( Akkor mindenképp menj el dokihoz. Elhiszem, hogy félsz, de ő meg tudja oldani a problémát.
Remélem minden okés lesz:)
Egy lány rengeteg helyen szőrös, ahol a fiúk nem gondolnák (bajusz, szakáll, has, comb, fenék, bimbóudvar körül, bár azért vannak fokozatok, nem mindegy a mennyiség és az erősség)! A hüvelyi folyás pedig a nemi érettséggel függ össze, és nem betegség, már amennyiben nem színes, szagos, vagy darabos és viszket.
Jó volna, ha a problémáidat megosztanád anyukáddal, mert lehet, hogy olyan dolgokon problémázol, amit 2 perc beszélgetéssel megnyugtatóan tudnál lezárni, és elfelejteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!