Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az,hogy nagyon...

Miért van az,hogy nagyon vékony vagyok,de csak a hasamon keletkezett a háj?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Mikor fog máshova is menni a háj? hosszú vékony ember vagyok és eddig csak a hasamon keletkezett felesleg,mikor fog máshova is menni a háj?

2020. okt. 27. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem megy máshova ez tipikus általában vékony embereknél, hogy csak a hasuk puffad fel. Rengeteg ilyen vékony csaj van, akik vannak vagy 45 kg-ok és mégis a hasuk csúcsos, mert odamegy nekik. Nem tudsz ellene tenni, ha kialakul, mert egy vékony ember még fogyózzon? Az már nem egészséges dolog...
2020. okt. 27. 21:18
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
Gyenge hasizom okozza. Én vékony nő vagyok és amikor nem sportolhattam, minden evés után úgy néztem ki mint aki terhes. Mióta újra van jó hasizmom, kajabébi sincs. Csinálj hasedzést.
2020. okt. 27. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fogyózni egyből, egy kis edzéssel helyre lehet tenni ha nem tetszik.
2020. okt. 27. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Hasra melyik edzést ajánlanátok? Én a deadbug-ot szoktam csinálni 4*20 at,illetve egy teljes testes edzést.
2020. okt. 28. 06:58
 5/5 Metionin ***** válasza:
Én megdöntött padon csinálok gyertyákat meg haskeretben lábemeléseket. Plusz jógapózokat hasra mint a navászana különböző változatai.
2020. okt. 28. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!