Aki koffeinfüggő, annak volt már valaha egészségügyi problémája miatta?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 13:51
1/3 anonim válasza:
Függő nem vagyok, legalábbis nem gond, ha nem iszok kávét pár napon át, viszont fogyasztok minden egyes nap, ha tehetem. Pár évvel ezelőtt edzettem, használtam koffeint is, mint edzés előtti pörgető. Ebben az időszakban vittem fel az adagomat 800-1200mg koffeinre, mellékhatásként csak a zsibbadás jött elő (arc, végtagok), amely normális ilyen adagnál. Problémám nem adódott belőle, de azóta sem hat a koffein.
2/3 anonim válasza:
Anyukám függő, akkor van baja, ha nem jut kávéhoz 4-5 órán belül. Migrén, vérnyomása, pulzusa leesik, gyengeség, nyűgösség, álmosság. Pár perc alatt leereszt, mint a lufinyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!