Mit tegyek ha képtelen vagyok hízni?
Figyelt kérdés
6 féle vitamint szedek már. Súlyomat tartom ugyanúgy 41kg vagyok viszont combom is egyre jobban fogy el egyre vékonyabb vagyok. Tehetetlennek érzem magam. Teljesen tanácstalan vagyok.2020. okt. 21. 10:23
1/2 anonim válasza:
Kivizsgálás az első kör. Jelentkezz a haziorvosodnál. Millió oka lehet. Diatstikus is sokat tudna utána segíteni.
Én fagyival híztam vissza mikor betegség miatt leesett rólam 12 kiló. De fontos a változatos étrend a fagyi csak kiegeszítő volt
2/2 Metionin válasza:
Kell egy alapos kivizsgálás, ha megállapítják, hogy szervi baj nincs, akkor ne csinálj semmi különöset. Sportolj, egyél ami jólesik. Nem mindenki tud hízni, én vagy 5 évig jártam orvoshoz miatta anno.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!