Hogy bírjàtok meginni az energiaitalt?
Osztom a 4-es véleményét, én a kávé ízét nem szeretem.
5-ös hol vetted? Dohányboltokban néztem, de még nem láttam :/
Egyszerűen, szájon át. Előtte persze kibontom a dobozt.
Viccet félretéve, jó az íze, de nem iszom csak ritkán. Nem szeretem, nem annyira üt, mint egy jóféle házi kávé, igaz talán hosszabban tart a hatása a kávénál. Bár nem tudom, rám nem nagyon hat, vagy csak nem veszem észre, bár ezt nem indokolja semmi, mert nem iszok túl sok koffeint. Napi 2, nagyon max 3 kávé, ezen felül még nagyon nagyon ritkán ha Hell-t iszok, akkor energiaital is és kész.
Mert nem mindegyik ugyan olyan! Ez azoknak is szól, akik nem szeretik a kávét.
Energiaitalból ajánlom a Monsterből a Rehab szériát, abból különösen a sárgát. Teát adnak hozzá, baromi finom behűtve és a szénsavmentes. A többit max. pezsgővel tudnám meginni. 😅
A kávé szintúgy: óriási különbség van egy fekete és egy tejeskávé között. Teljesen más íze van a kotyogósnak, az automata és az őrlős kávéfőzők között. Őrlős kávéfőző, noname kínai diszkontos kávéval, mézzel és tejszínnel, nincs nála finomabb. Ez olyan mint a étel. Nincs rossz kaja csak jól kell csinálni. 😆
A legtöbbet én se szeretem,de inkább csak a Hellt nem értem miért szeretik annyian,miért olyan népszerű,nem csak nem ízlik de álmosít is :D
De a Burnt viszont imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!