Szerintetek is keveset eszek? 16/l
Anyu szerint keves
Reggeli 7-8korul egy alma Bana vagy joghurt puding amit kívánok epp
Aztán 11-12 körül ebednek egy szendvics a suliba
Délután 2-3 körül érek haza a suliból akkor eszek egy kis chipset vagy csokit mértékkel ezekre nagyon odafigyelek, de van hoyg gyümölcsöt eszek
Aztán 6-7 körül szoktam meleg kaját enni vacsorára
Fogalmam sincs ez mennyi kalória lehet(nem tudom hoygqn kell számolni)
Ebédnek egy szendvics rossz.
Szerintem rossz,hogy csak vacsorára eszel rendes ételt.
Miután hazaérsz ne chipset, meg csokit egyél, hanem rendes ételt. Csinálj magadnak rántott/gyors/zacskós levest, rántottát, pirítóst, vagy melegszendvicset legalább, ha más nincs és egyebet nem tudsz főzni. Vagy tésztát is egyszerű kifőzni, lehet enni sajttal, vagy tejföllel.
Egyébként én középiskolás koromban úgy ettem, hogy 8-9 körül már a suliban ettem valami pékárut, 2-3 körül, ha hazaértem meleg ételt, vacsorára szintén meleg ételt (általában akkor már könnyebbet), közben én is nassoltam néha, de az nem számít igazi étkezésnek!
körülbelül pont fordítva lenne ideális =) . Talán kicsit sok az édes dolog.
Ha érdekel, vannak erre applikációk ahol megadhatod hogy pl egy banánt ettél és automatikusan megadja mennyi a kaloria stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!