Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A kollagént por vagy folyadék...

A kollagént por vagy folyadék formájában jobb fogyasztani?

Figyelt kérdés
Melyik formában szívódik fel a leggyorsabban?

2020. okt. 11. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de nekem a por kicsinalja a gyomromat teljesen.
2020. okt. 11. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehogy . Alga nyers gyümölcspektin termeszetes nem ipari hulladékok epítik a csontot és a testet . Capaporc zselatin ez mind vagóhídi hullamaradék . Mész kalcium sem épül be direkt . Szintetikus vitsminok sem .
2020. okt. 11. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én por formájában fogyasztom, jó minőségű, kovaföldet is tartalmaz a felszívódás érdekében. Igazából nem értek hozzá, laikus vagyok, hogy ezek hogyan fejtik ki a hatásukat. Annyit tudok, hogy mióta ezt szedem, azóta rendbejött az egyik körmöm, ami már vagy 20 éve mindig el volt törve.

Mintha az ízületeim is jobban szuperálnának, de nem vagyok benne 100% (majd letesztelem, hogy abbahagyom egy kis időre és megnézem a változást.)

Amit nekem a lelkemre kötöttek, hogy csak akkor igyam ezt a port, ha elég vizet iszok mellé. Különben pl kicsinálhatja a gyomromat.

2020. okt. 12. 07:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én húsleves, bőrös húsok és kocsonya formájában fogyasztom.
2020. okt. 12. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!