Számotokra melyik probiotukim vált be legjobban bélflóra helyreállítására?
Sziasztok!
Nem (!) antibiotikum mellé keresek, tehát Normaflore nem jó, nekem sajnos túl kevés benne a hatóanyag..
Rendes bélflóra regenerációra van szükségem. Tudtok olyat, ami több törzset tartalmaz és nem csak marketing fogás, hanem tényleg jó?
ProGastro-ról például valakinek véleménye?
Halihó!
Én végül 2,5 hónapon át szedtem a Flora Balance+ nevű készítmény, nekem bejött, a székletet rendezte.
Szerintem nálam stressz eredetű főleg a gond, mert időszakosan jobb/rosszabb, de mindenképp segített a probi (:
Igyekszem kevesebbet stresszelni, tejtermékeket én azóta se fogyasztok és így édességeket sem eszem, újra sportolok stb.
Egyedül ciklusom körül hülyül meg jobban a hasam, azzal meg nőgyógyászhoz tervezek fordulni, hátha hormonális a probléma és a stressz csak rásegít.. Szóval én itt tartok :D
Háát azért pár hét asszem kellett és fokozatosan éreztem javulást (:
Emellett azért figyelni kell az étkezésre is.
Huuha én nem vagyok tözsgyökeres pesti, de ott tanulok és én ott vettem.
Valahol Zuglóban az egyik patikában. De itthon kisvárosban rendeltek is be nekem (: olyat is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!