Mit tegyek? Bulímia?
17 éves vagyok. 2 hónapja voltam kint koktélozni barátnőkkel, viszont hisztamin intoleranciám van, ami azt jelenteni, hogy ha valami olyat eszek/iszok, amit nem szabad, akkor elkezd a gyomrom szúrni
Nos, akkor elkezdett szúrni a gyomrom, és kitaláltam, hogy meghánytatom magam, így legalább délután nem lesz rosszabb, stb.
Soha nem tettem ilyet, de valahogy “élveztem”, hogy sikerült meghánytatni magam és boldogan mentem tovább azzal a reménnyel, hogy így nem lesz délután rosszabb a fájdalom
Józanul délután rosszul voltam, szintén próbáltam újra, de nem ment, valamiért csak picit ittas állapotban megy ez
Viszont múltkor újra megpróbáltam evés után, mert fájt a hasam és jobban lettem
48 kg vagyok és 167 cm magas, mindig megkapom, hogy vékony vagyok, szedjek fel pár kilót, és ezzel egyet is értek
Ehetek bármennyit, nem tudok hízni, pedig nem lenne rossz plusz pár kiló
Viszont 50 kilót soknak tartok
Elkezdődött egy hete az, hogy ha eszek, “kedvet” kapok a meghánytatásra, mert jó bulinak látom és tetszik, hogy utána nem leszek rosszul
De ugyanakkor ez nem egészséges
Nem hánytatom magam mindig, mert erőt veszek magamon, hogy nem szabad, de ugyanakkor minden evés után késztetést érzek rá
Mit tegyek? Baj van velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!