Most mit csináljak?
Kb. 175 centi vagyok, és lefogytam 42 kg.-ra, csak egy almát/paprikát ettem egy nap. Mostmár elkezdtem teljesen normálisan enni reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát és vacsit, de viszont tegnap meg ma nagyon sokat eszek.
Tegnap 43.5 kg. körül voltam, de viszont aztán megettem vagy 7 nagy csokis kekszet, egy csomag choco bonst, egy csomag mini tuct, 3 snickers-szerű csokit, és ma meg megettem a háromnegyed üveg mogyoróvajat, 3 szelet kenyérrel és lekvárral, fagyit (ezek mellett rendesen ettem reggelit, stb). Most viszont hirtelen 46 kg lettem (ugye ennyit nem lehet hízni 2 nap alatt?), és egyszerűen még mindig csak ennék csokikat, pedig már nagyon tele vagyok.
Az ertheto, hogy anorexia utan ki vagy ehezve. De miert csupa szemetet eszel? Mi lenne, ha minimum nem egeszsegtelenul etkeznel?
Persze pszichologus kell a taplalkozasi zavarhoz. De most nem az a gond, hogy eszel, hanem hogy miket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!