Eszek rendesen de mégis fogyok, mit csináljak?
Mindenkeppen az okat kene megtudni. Rutin laborvizsgalaton voltal, hogy sulyos betegseg legalabb ki legyen zarva?
Szekleted rendben van, vagy az is rendellenes.
Orvossal legalabb telefonon ha beszelni tudnal?
Nem tudom, hogy változtat e bármit is a dolgok, hogy csak 16 éves lány vagyok. Nem gondoltam volna hogy komolyabb baj is lehet, csak megijedtem hogy fogyok hiába eszem meg azt amit általában szoktam.
3. Válaszolónak: átlagosan megeszek egy jó nagy tál főtt ételt,(pl: tarhonya pörköltel, grízes tészta, hasáb csirkehússal) és e mellett 2-3 szelet kenyér virslivel. Ennék én többet is, csak sokszor a hányinger kap el ha csak ételre gondolok. (Nem. Nem anorexia.)
4 válaszolónak: lisztre nem hiszem, viszont ha sok tejet iszom, vagy tejterméket eszek fájni kezd a fejem.
5: nincsen semmilyen rendszer, mindent akkor csinálok amikor időm lesz rá. És aludni egészen félév óta nem tudok rendesen. Kevésszer tudom kipihenni magam. Alszok én 9-10 órát, de későn fekszem és szerintem ezért nem pihenem ki magam rendesen. De az előtt nem fogytam e miatt, csak most kezdtem el.
6: szerintem teljesen normális. Nem voltam semmilyen vizsgálaton még.
Néhány éve nyáron mikor megjött az étvágyam 13 kg-t híztam egy nyár alatt. Most ha hízok 2 kg-t elvesztek 3-t következő hétre :C
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!