Fruktózfelszívódási zavarra mit szednek? Puffadásos panaszaim vannak.
Elvileg van egy enzim, de nem lehet rendszeresen szedni és csak akkor ér valamit, ha nem túl sok fruktózt fogyasztottál.
Sokkal többre mégy, ha megtanulod, miben van sok fruktóz, mi az, ami kevésbé ártalmas, és aszerint étkezel.
A neten vannak táblázatok arról, hogy miket lehet biztonságosan fogyasztani, mit jobb kerülni és mi az, ami kisebb mennyiségben nem problémás.
Meg az egyéni érzékenység is számít, van, akinek egyik élelmiszer problémamentes, a másik meg ugyanattól napokig rosszul van.
A másik, amire figyelni kell, a készen vett élelmiszereknél az összetevöket át kell nézni, mert rengeteg mindenbe tesznek fruktózt, amire nem is gondolnál.
Én már teljesen kivagyok ettől az egésztől. Enni nem merek már, mindentől felpuffadok. Fiatal vagyok, szeretnék társat, de ez az egész tönkreteszi az életem. Utálok élni.
31/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!