Miért nem kívánok semmi ennivalót még a kedvenceimet sem?
Helló.
Hetek óta valami nincs rendben velem. Egyszerűen nincs étvágyam, még ha a kedvenc ételeim is itt vannak előttem. Ebben az időben pedig fogyni kezdtem, pedig nem kéne. Család is észrevette. Már a kedvenc farmerom is lóg le rólam, pedig az tökéletes méretű volt. Eddig 50 kg voltam most olyan 46 körüli. Lehet nektek nem sok ez a kg de bármikor mértem eddig mindig 50 voltam kereken. Bármit elém raknak abból csak pár falatot tudok enni és olyan mintha tele lennék. Este meg émelygek, mert alig ettem. Semmi egyéb betegségem nincs amiről tudnék, nem élek szexuális életet, jelenleg épp menstruálok de a gondok előtte is voltak. Mi bajom van? Lassan már belém kell erőszakolnom a kaját, vagy elájulok. Más tünet max ilyen sárgás barnás ütés szerű foltok keletkeztek rajtam, persze ütés nélkül, mert folyamatosan megjelennek és kizárt, hogy ennyiszer verjem be magam. Mit gondoltok? 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!