Valaki tud nekem írni hatásos hízókúra étrendet?
Lehet egészségtelen is csak minnél jobban és gyorsabban hízlaljon. Egyszerűbb kajákra gondoltam, amit a boltba megvásárolhatok és egyből meg is ehetem.
Sajnos az utóbbi 3-4 hónapban 5 kilót fogytam és egyszerűen rosszul vagyok magamtól, azóta látványosan kiállnak a csontjaim, eltűnt a mellem és a fenekem és lógnak rajtam a ruháim. Borzasztóan érzem magam. Előtte is nehezen híztam, de sikerült elérnem egy olyan testsúlyt, ami bár még mindig vékony volt, de már az egészséges kategóriába tartozott. Erre most elvesztettem ezt a testsúlyt.
Kérem, aki tud az segítsen miből, mennyit egyek, mert nagyon elment a kedvem. :(
Egyél bármit, amit eddig, csak többet, és naponta 5x legalább. Az sem jó, ha nem kiegyensúlyozottan táplálkozol. Reggelire zabkása, tejjel, cukorral gyümölcsökkel, szendvics, péksütemények; ebédre hús körettel, salátával, tészta ételek, desszert; vacsorára kolbászos, szalonnás, sajtos rántotta kenyérrel, zöldségekkel, meleg szendvics, ebéd maradék. Köztes étkezésnek kekszek, nápolyi, csoki, gyümölcs, olajos magvak, túró krém, puding stb. Éjszakára még egy kis chips is belefér TV, monitor előtt.
Étrendet szakemberek pénzért írnak, azt itt ne várj. A kalória szükségletedet pld. kaloriabazis.hu segítségével ki tudod számolni, azt legalább 500-al meg kell emelni, abban is segít, hogy mi mennyi kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!