Miért nem vagyok éhes?
Figyelt kérdés
Gyakran szorongok és amiatt nem tudok enni, de olyankor éhes maradok meg fájni kezd a gyomrom. Ma irattam fel szorongásoldót az orvosommal, be is vettem egyet délben. Na már most, egész nap nem ettem még semmit, reggel nagyon éhes voltam, délben is. Továbbra se ettem, csak bevettem egy szorongásoldót. 4 óra volt már, még mindig éhes voltam. Aztán egyszercsak elmúlt. Nem ettem semmit, de elmúlt. Ez mitől lehet?2020. szept. 2. 17:25
1/2 anonim válasza:
1. Ha szorongsz és stresszelsz nem tudsz enni, velem is ez volt általánosban, állandóan csesztettek és a félelem és a stressz miatt alig vagy nem is ettem semmit.
2. Ha nem bírsz enni, akkor igyál meg ivós joghurtot én azt szoktam csinálni. Lemegy az a pár deci és már nem olyan kellemetlen a dolog és nem korog a hasam se.
3. Ha nem eszel egész nap, de sokat iszol megtellik a gyomrod és akkor nem érzed magad annyira éhesnek.
4. Ha nem eszel semmit egész nap, akkor azért nem fog már korogni a hasad, mert elvileg elkezdi a szervezet az izmokat vagy a zsírt lebontani, hogy abból szerezzen tápanyagot
2/2 anonim válasza:
Olyan furcsa, hogy megkérdezel olyat, amit mindenki megtapasztal legkésőbb 3 éves koráig, aki testben él... Igen, az éhség egy idő után elmúlik, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!