Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl sokat ettem és hányingerem...

Túl sokat ettem és hányingerem van mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már mindenki fekszik az ágyban és nem akarok zaklatni senkit nem akarok csorompolni

Ma ettem tortát chipset nagyon sok pepsit ittam gyümölcs levest meg egy karé vajas kenyeret mit tegyek szerintetek a sok Pepsi ártott meg?

Ja és éhes vagyok de mégsem

Mit tegyek

2020. aug. 29. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

,,,,,,,,,, tessék, vegyél párat, ingyen van

Csináld azt, ami jól esik. Fekvés (hason, kuporodva, hanyatt), ülés, félig fekvő...

Ha megy, hanyatt is jó, hasat masszírozni, ha jól esik...

Ülj levegőre, az ablak mellé, vagy akár teraszra, és vegyél ott mély levegőket. Nekem az is beválik.

2020. aug. 29. 22:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Ahogy neked jó.

De szerintem is,menj ki a levegőre

2020. aug. 29. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A kola kimondottan jot tesz. A szensav es a benne levo anyag is. Nem attol van.

Amennyiben nincs bajod, es nem kell kijonnie, akkor az emesztes elosegitese a cel. A bufogteto dolgok jok. Szodaviz, szensavas viz a tuti szer. Minden bofoges oldja a meg nem emesztettseg erzeset. Ami meg segit, valodi citrom leve, jegkocka bele.

A mentolos, anizsos es keseru iz is segit. Akar eros rago.

Gondolom, anizspalinka nem akad otthon, de pl az eletmentoen jo. Ouzo vagy Jeni Raki.

De a kulcsszo a bofogteto dolgok.

Remelem, jobb.

En a fent emlitett csodaszerektol meg meg is tudok ujra ehezni.

2020. aug. 29. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Es meg egy! Husz ev tapasztalata. Egy szem szaraz keksz vagy darab piritos. Ugyanis a bezabaltsagra sokszor egy szaraz falat kivaltja az emesztesi nedvek beindulasat vasarnapi ebedek utan voltam telitett es ehes egyszerre, igy jottem ra anno.
2020. aug. 29. 23:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi most már jobban vagyok veszek be egy kis espumisant meg iszogatok vizet/szénsavas vizet köszi a sok segítséget a citromosat pedig kibrobalom
2020. aug. 30. 11:10
 16/16 anonim válasza:
Igyál szénsavas ásványvizet az jó segíti az emésztést.
2020. szept. 10. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!