Hányingerem van és fáj a hasam, mit tegyek? Bővebben lent!!
Figyelt kérdés
Nagyon izgulós típus vagyok, sokszor küzdök gyomorideggel, de általában mindig hányással fejeződik be:( Gyógyszereket nem szedek, nem is nagyon szeretem őket.2020. jún. 5. 09:02
1/3 A kérdező kommentje:
+sok a gyomorsavam
2020. jún. 5. 09:21
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam enni egy kicsit de attól is hányingerem lett, ha meg nem eszek akkor is. Ez egy borzalmas körforgás:(
2020. jún. 5. 09:28
3/3 anonim válasza:
Légző gyakorlatok, friss levegő, figyelem elterelés, beszélgetés.
A sok gyomorsav mitől van, és mióta?
Ha régóta tapasztalod, akkor menj el vele orvoshoz, akkor esetleg írnak fel savlekötőt és gyomorvédőt.
Tudok ajánlani egy nagyon jó, természetes anyagokból összeállított nyugi bogyót, ami egy gyümis rágó (Bach Virág vészhelyzet rágógumi a neve)
Nekem nagyon sokat segített, mivel pánikbeteg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!