Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudnátok tanácsokat adni,...

Tudnátok tanácsokat adni, hogyan gyorsítsam az anyagcserémet?

Figyelt kérdés

Mielőtt írnátok...

Sok folyadékot viszek be a szervezetembe, étkzéseim 95%-a zöldségekből/gyümölcsökből és csirkemellből áll, a maradék 5% fagyi (ez az egyetlen édesség, amit eszek).

Gyorskajáldákban évente 2-3 alkalommal eszek, akkor is csak csirke falatokat, esetlegesen sültkrumplit.

Egy nap 1, vagy 2 alkalommal eszek kisebb adagokat.

Mivel van egy kiskutyám a napot min. 30 perc sétával kezdem, és azzal is fejezem be (napközben is több alkalommal). Így a testmozgás is megvan.

Az elmúlt 4-5 évben számtalan diétát, fogyókúrát kipróbáltam. 3-4 hónapot adtam mindegyiknek, közben egyszer sem csaltam, egyik sem vállt be, nem is segítettek.

Orvostól ennyi választ kaptam: ilyen a genetikád, lassú az anyagcseréd.

Még annyit hozzáteszek, hogy kisgyerekkorom óta zavar a dolog. Minden gyönyörűen vékony ismerősöm sokkal többet és fele annyira se egészségeset eszik, mint én, és fogynak, nincs az anyagcseréjükkel baj. Én pedig hiába teszek bármit..

2020. aug. 29. 11:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Naponta 30 perc ütemes, ritmusos!!! gyaloglás! Ha ennél több is sikerül (idővel) akkor az már haladás. Nem kell rögtön lehozni a csillagot az égről, elegendő apránként is.
2020. aug. 29. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, az agyvérzés kerülget a sok hülye csirkemelles kérdéstől. Zsírra (nem olajra!)szüksége van a szervezetednek kérdező, és a tévhittel ellentétében nem attól hízol. Ellenkezőleg. Ha nem eszel zsírt, nem ürül az epe, és amellett, hogy kilöksz az immunrendszereddel, valamint a hormonháztartásoddal nem lesz megfelelő az emésztésed sem.
2020. aug. 31. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Fagyit is eszik mellé így megvan a zsír is :D azt meg nem fogja fel hogy cukor nem kéne.
2020. szept. 1. 08:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld ki a Nottevitet, Guggul kapszulát meg ilyen hasonlókat, esetleg a Hidrominimumot, ha a vizesedés lenne a gondod. Ezek csak vitaminok, nem lehet velük ártani, és más jótékony hatásuk is lehet.

Akkor is egyél napi 5-ször, keveset, mert a napi 1-2 étkezés úgy pusztítja, lustítja az anyagcserét mint kevés más.

Ha nem voltál mindig hízékony és van más tüneted is, akkor nézesd meg a pajzsmirigyedet. Nekem azzal van gondom, de a rá való hormontól se fogytam semmit.

Lehet jönni a heti 2 mikrofingnyi fagyival, de az hogy mekkorák vagyunk, nem a szokásainktól függ. Augusztusban voltam az idén először McDonalsban, persze én is csak legelni (a vega- és gluténmentes orvosi diéta szépen szűkíti a kört), és elkeserített, hogy a forgalmas plázában milyen halál vékony emberek állnak sorban, én meg..vagyok amilyen vagyok. Amúgy hozzád hasonló: 22/169/69.

2020. szept. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!