Tudnátok tanácsokat adni, hogyan gyorsítsam az anyagcserémet?
Mielőtt írnátok...
Sok folyadékot viszek be a szervezetembe, étkzéseim 95%-a zöldségekből/gyümölcsökből és csirkemellből áll, a maradék 5% fagyi (ez az egyetlen édesség, amit eszek).
Gyorskajáldákban évente 2-3 alkalommal eszek, akkor is csak csirke falatokat, esetlegesen sültkrumplit.
Egy nap 1, vagy 2 alkalommal eszek kisebb adagokat.
Mivel van egy kiskutyám a napot min. 30 perc sétával kezdem, és azzal is fejezem be (napközben is több alkalommal). Így a testmozgás is megvan.
Az elmúlt 4-5 évben számtalan diétát, fogyókúrát kipróbáltam. 3-4 hónapot adtam mindegyiknek, közben egyszer sem csaltam, egyik sem vállt be, nem is segítettek.
Orvostól ennyi választ kaptam: ilyen a genetikád, lassú az anyagcseréd.
Még annyit hozzáteszek, hogy kisgyerekkorom óta zavar a dolog. Minden gyönyörűen vékony ismerősöm sokkal többet és fele annyira se egészségeset eszik, mint én, és fogynak, nincs az anyagcseréjükkel baj. Én pedig hiába teszek bármit..
Szerintem próbáld ki a Nottevitet, Guggul kapszulát meg ilyen hasonlókat, esetleg a Hidrominimumot, ha a vizesedés lenne a gondod. Ezek csak vitaminok, nem lehet velük ártani, és más jótékony hatásuk is lehet.
Akkor is egyél napi 5-ször, keveset, mert a napi 1-2 étkezés úgy pusztítja, lustítja az anyagcserét mint kevés más.
Ha nem voltál mindig hízékony és van más tüneted is, akkor nézesd meg a pajzsmirigyedet. Nekem azzal van gondom, de a rá való hormontól se fogytam semmit.
Lehet jönni a heti 2 mikrofingnyi fagyival, de az hogy mekkorák vagyunk, nem a szokásainktól függ. Augusztusban voltam az idén először McDonalsban, persze én is csak legelni (a vega- és gluténmentes orvosi diéta szépen szűkíti a kört), és elkeserített, hogy a forgalmas plázában milyen halál vékony emberek állnak sorban, én meg..vagyok amilyen vagyok. Amúgy hozzád hasonló: 22/169/69.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!