A chia mag tejjel főzve elveszti jótékony tulajdonságait?
Figyelt kérdés
Szerintem a chia puding úgy a legfinomabb, amikor a felforrt tejbe (nem növényi) beleteszem, és kis lángon még pár percig főzöm. Így olyan lesz, mint a tejbegríz, amit nagyon szeretek.
A kérdés viszont az, hogy így is olyan egészséges-e, a magas nő nem tesz-e benne kárt?
2020. aug. 24. 19:58
1/1 anonim válasza:
Az omega-3 zsírsavaknak nem tesz jót a magas hő. Inkább várj egy kicsit, amíg hűl a tej, és utána keverd bele. A többi tápanyagban nem tesz kárt a főzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!