Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mostmár ki lehet jelenteni,...

Mostmár ki lehet jelenteni, hogy a low carb diáta a legegészségesebb táplálkozás forma?

Figyelt kérdés

A ketogén eléggé szélsőséges, talán növényi rost is kell stb. Viszont low carb esetében kevés 80 max 100 gramm szénhidrátot viszel be... és a szénhidrát az ellenség... Eszkimó diáta is pont erről szól

[link]

2020. aug. 20. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én próbáltam de a szobabicikliről leszédültem 10 perc után, szóval visszatértem a 160 g CH-ra, sokszor ezt se érzem elégnek. Igazából 200 g mellett lazán tekerek 50 percig, 160-al nem mindig. Így is tudok fogyni, 1 hónap alatt lement kb 2,5 kg. (1400-1500 kcal/nap) gondolom 80 g CH-val gyorsabb lehet a fogyás de szerintem a mozgás is nagyon fontos. Lehet más komolyan is tud edzeni napi 80 g CH-val de nekem nem jött be.

Viszont nagyon nem mindegy, milyen az a szénhidrát... nem tömöm magam szeméttel.

2020. aug. 20. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Na szerintem meg pont a legkárodabb diéta a világon a ketogén után. Az összetett szénhidrát (hajdina, köles, basmati rizs, gyümölcs, zöldség, zab.. stb) nem rossz csak az egyszerű szénhidrátot érdemes kerülni (cukor, fehér liszt)
2020. aug. 21. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:
2. köles, hajdinábol is ugyanúgy cukor lesz ami káros
2020. aug. 21. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, a szénhidrát diéta hívei szerint.

Én személy szerint a magas szénhidrát tartalmú vegán ételekben hiszek sok nyers zöldséggel és gyümölccsel. Szerintem ez a legegészségesebb, legalábbis én próbáltam az alacsony szénhidráttartalmú norbis életmódot is és a magas szénhidráttartalmú vegán életmódot is és ég és föld a kettő. Legalábbis nekem a vegán magas szénhidráttartalmú teljes értékű étrend (glutén, cukor, fehér liszt, olajmentes) jobban bevált és ez az egészségesen is meglátszik.

Bár mindenkinek szíve joga, hogy milyen diétát folytat, de azt kijelenteni, hogy az alacsony szénhidrát tartalmú étrend a legegészségesebb, az enyhén szólva is baromi nagy túlzás... Legalábbis szerintem...

2020. aug. 21. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Legalábbis nekem a vegán magas szénhidráttartalmú teljes értékű étrend (glutén, cukor, fehér liszt, olajmentes) jobban bevált és ez az egészségesen is meglátszik.

Végülis nem az utóbbi 20 évben amikor ezekből ettünk a legtöbbet, nagymértékben növekedett az IR, a gluténérzékenység, és triplájára nőtt a kettes típusú cukorbetegség... jah nem, biztos a hústól zsírtól lett mindenki inzulinrezisztens meg gluténérzékeny... végülis zsírból utóbbi időben ettünk olyan sokat, amikor az embert többsége menekül a zsírtól logikus

2020. aug. 21. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó én meggyőzni nem fogok senkit. Csak leírtam a véleményem.....
2020. aug. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!