Most komolyan elhisz li azt valaki hogy a norbi update kajáktól le lehet fogyni?
A minap néztem meg mikor kimentek a Rácz Gézához. Az ilyenekkel én le vagyok maradva egy kicsit, de ott volt az a testépítő fickó aki mozgással akarta lefigyasztani. Erre megjelenik Norbi a családjával meg vagy 10 újságíróval. Tudom hogy ezt az egészet a reklámozás miatt csinálja, de mikor odaadta azokat a kajákat a gyereknek, azt mondja hogy csak azoktól le fog fogyni, mozgás nélkül.
Jó látszik Gézán hogy nem a legélesebb kés a fiókban, de rajta kívül még van olyan aki elhiszi hogy igy lehet fogyni?
Fontos az étrend is de szerintem azért a megfelelő minőségű és mennyiségű mozgás sokkal eredményesebb lenne.
Én nem értek a Norbi kajákhoz, de azért nem lehet olyan nagyon nehéz kideríteni, hogy hatásosak-e. Kell keresni olyan embereket, akik valóban lefogytak tőle. Minél több ilyet találsz, annál nagyobb a valószínűsége. Persze ez energiabefektetéssel jár, de akit valóban érdekel az igazság, az valóban vegye a fáradságot, hogy kiderítse. Van egy régi jó mondás: Aki nem hiszi, járjon utána.
(Nem akarom védeni ezt a Norbit, mint ember, nekem antipatikus. De attól még működhet a módszere)
Én nagyon sok embert ismerek, akik szinte nulla mozgás mellett fogytak rengeteget. Vannak olyan módszerek, amivel éhezés és kalóriaszámolgatás nélkül is lehet fogyni, kizárólag a táplálékokra odafigyelve.
Ebből kiindulva akár Norbi módszere is működőképes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!