Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon egészségestelen, hogy...

Nagyon egészségestelen, hogy naponta olyan 1 - 1,5 kg húst megeszek? (Imádom a húst, nálam a disznó csipsz a nasi)

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 08:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azt meghiszem, de azt is, hogy nem nyitottad meg a kutatást, csak ezt a pár sort olvastad el :D
2020. aug. 11. 09:34
 12/20 anonim ***** válasza:
szánalom, ahogy 0 tudással próbálsz itt hadakozni :) de azért feltetted a kérdést, pedig tudod te is nagyon jól, hogy teljes mértékben egészségtelenül táplálkozol. De azért áltasd csak magad
2020. aug. 11. 09:35
 13/20 A kérdező kommentje:

11. Hát képzeld megnyitottam és megkerestem a pubmed adatbázisban.... remélem tudod mi az.... ja és el is olvastam 😉😉

[link]

2020. aug. 11. 09:41
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát persze :) nem 1 cikkem fent van, de majd elhiszem, hogy az, aki azt sem tudja,mi az, hogy koleszterin, vagy cukor, az majd érti a tudományos cukket, pláne, hogy csak az abstract-ot tudja megnyitni :D

Figyi, szerintem hagyd abba ezt az okoskodást, mert nagyon nevetségrssé tesz.

2020. aug. 11. 09:45
 15/20 A kérdező kommentje:
14. Szeretem ezeket a GYK professzorokat 😁😂
2020. aug. 11. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Itt magadat kell meggyőzni, mert mint látod, a tudatlanságoddal mást nem tudsz
2020. aug. 11. 09:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem értem minek kérdezel ha rajtad kivül itt mindenki hülye! Hajrá, egyél meg minden nap egy fél disznót!
2020. aug. 11. 09:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem trollkodsz, nem lehetsz ilyen hülye. Ennyi zsír és fehérje fogyasztással az érrendszeredet és a vesédet károsítanád.
2020. aug. 11. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sok lesz a hugysav.. Nem eppen jo ennyi hust enni naponta
2020. aug. 19. 22:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Mértékletességen van a hangsúly mindenben!! Más egy hét alatt eszik meg 1,5 kiló húst. Érdekes, a növényekre soha nem mondták, hogy rossz lenne fogyasztani nagyobb mennyisegben. A husokra mondtak hogy nem jo... inkabb egyel tobb zoldseget és JÓ szénhidratokat (osszetett szenhidratokat..) és olvass utána ezeknek, ne csak kutatasokat nézegess, hanem kezd egy biologia konyvvel, majd utana keress ra pontosabban a fogalmakra, több oldalt is nyiss meg róluk es akkor talan mondhatni jobban atlathatod a témát es ertekelheted jozan esszel a dolgokat es nem elvakultan hiszel minden tudomanyos cikkben, ugy hogy nem is ertesz hozza es igy mashogy ertelmezed... kezdjuk ott hogy egy csomo allatot antibiotikumoznak.. szerinted mennyire normalis, hogy te naponta ennyit eszel es ezzel iszonyatosan sokat beviszel magadba?...
2020. aug. 27. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!