Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A kövér emberek miért gondoljá...

A kövér emberek miért gondolják azt, hogy a gyereküket is tömni kell édességgel?

Figyelt kérdés

Lehet nem pont ebbe a témakörbe tartozik, mert gyerek + egészség is, de mégiscsak inkább egy tulajdonságnak gondolom.

Egyszerűen döbbenet amit látok. Reggel 6-7 óra magasságában viszi a kifejezetten kövér anya a gyerekét a bölcsibe, 2-2,5 éves, szájába tömi a kinder pinqui-t...a strandon hasonló: kb fél (!?!) éves épphogy ülő gyereket eteti a gyümölcspürével, majd adja neki a bombi-t (lekvárral töltött mézespuszedli) ....játszótéren szintén nyalóka, mindenféle nasi a kövér ( 20 kg helyett 25-30 kg-os) óvodásnak, stb. Mind mind kövér szülők! Illetve, ahol nem kövér a szülő, és a gyerek sem - mert olyat is látni azért, de a gyereket minden nap valami édességggel eteti, ezzel megalapozza a későbbi elhízást....

Értem én, hogy miért szólok bele,meg hogy étkezési szokások, de bakker, a gyereket csúfolni fogják tiniként, pszichés és komoly egészségügyi problémái lesznek, ami nagy valószínűséggel a szülőnek is van...

Akkor miért kell a gyereket ezzel megnyomorítani? Miért nem ad neki gyümölcsöt, zöldséget, bármit ami egészségesebb, miért nézi végig, hogy a gyerekének csüng (!!) a hasa, 2-3x nagyobb mint a társai? Vagy nem látja? Azt gondolja jó ez így?

Nem vagyok egészsségmániás, én is adok időnként a sajátomnak, de ésszel.

Nem ítélkezni akarok, csak nem értem, miért?

2020. aug. 3. 16:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben is van valami...
2020. aug. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!