Epres milka csokiban egy erős chilipaprikára emlékeztető íz hirtelen ,mitől lehetett?
Nemrég vettem magamnak natúr kakaóvajat, ezeket olvasva most felbontottam és megkóstoltam. Jelentem, nem csípős egyáltalán. Csodálkoztam is volna, mert mindig szerettem a minőségi (kakaóvajjal készült) csokikat, de még sohasem ettem olyat, ami csípős lett volna. (Egyébként utálom a csípős ízt.)
Úgyhogy szerintem is gyártási hiba lehetett.
Mi tessék?
Tegyen egy evőkanál kakaóvajhoz, egy csípet kakaó port és egy kiskanál cukrot. Úgy fog csípni.
De nagyon alacsony kakaóvaj tartalmú csoki soha nem fog csípni.
Vegyen egy svájci csokit, mondjuk komersz Lindt tej 300g Intersparban is kapható. Kétszer háromszor garantálom csípni fogja bárki száját.
És hiába ez egy tömeg, mondjuk prémium csoki, de nem gyártási hibások.
Ha bővebben kellett, tessék.
Szívesen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!