Epres milka csokiban egy erős chilipaprikára emlékeztető íz hirtelen ,mitől lehetett?
Figyelt kérdés
Nyilván nem köptrm ki megettem de nagyon meglepődtem,nem az eperdarabka volt hanem valami erős chili íz egyébként a kislányomnak vette a mama,de ő neki még nem való csoki..de erre én sem számítottam..2020. júl. 26. 22:12
1/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok az a kiköpös fajta aki valami fura ízt érez és kiköpi
2020. júl. 26. 22:13
2/13 anonim válasza:
A kevés kakaóvajat a édességével sikerült kiszúrnod. Megcsípte a szád.
3/13 anonim válasza:
Ha több kakaóvaj lenne benne, jobban tudna csípni.
Mint például egy svájci vagy belga csoki.
De még egy svájci vagy belga piacos Milka is ilyen.
4/13 anonim válasza:
van cilis milka is, meg robbanócukros. Lehet az ment a gyártósoron az epres előtt.
6/13 anonim válasza:
látom te a csak neked lehet igazad kategória vagy :D Nekem aztán hulla mindegy :D
7/13 anonim válasza:
Amikor én még gyerek voltam, Magyarországon még csak a Konzumex ("külker") boltokban és a Duty-free vagyis dollár vagy valutás boltban lehetet még csak akár csak Milka szintjén kakaó vaj tartalmú csokikat kapni. A svájci csokiknál mindenki észlelte ezt az általuk is chillihez hasonlító csípős ízt, amit a kakaóvaj okoz.
9/13 anonim válasza:
#8 Szívesen. :D
Csak értetlenkedtek, egy egyértelmű jelen. Ezért kifejtettem újra.
Amúgy, negyed-félévente előkerül itt ez a tapasztalat a GyK-n, a kicsit jobb mínőségű csokik kapcsán.
10/13 anonim válasza:
#6 Nem. ;)
Csak itt bíztosan jól tudom a választ.
Kicsit tülelmetlen voltam.
Plusz elkalandóztam.
Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!