Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek sok?

Szerintetek sok?

Figyelt kérdés

Rólam : 165cm

50 kg

Lány

Szinte 13

Ma vétkeztem. Reggel megettem egy közepes főtt burgonyát egy közepes paradicsommal. Ez nem volt még sok. De déltől 6-ig megettem 2 db kinderbuenot, kB 10 db oreot és 3 db csokis kekszet,majd két evokanal málnát. Tudom, sok. De ma valamiért nagyon megkívántam. Ettől nagyon elhízok? Vagy mire számíthatok? Nagyon rosszul érzem most emiatt magam, mert ha eszek is édességet, nem szoktam ennyit. Légyszí valaki válaszoljon, fontos!

2020. júl. 7. 18:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem mondhatom diétának. De amióta így eszek kb egy hónapja,akkor voltam 54,1 most pedig 49,95
2020. júl. 8. 11:55
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónap alatt ez nagyon sok.

Beszélj anyukáddak amikor csak ketten vagytok.

2020. júl. 8. 12:04
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget, bíztatást. Ma már normálisan ettem, már most több bizalmam van.

Ez így már jobb?

Amit ettem : reggeli : két szelet dinnye

Ebéd : egy kisebb mélyedésű tárkonyos krumplileves, tarhonya és két vastag szelet sajtos, mustáros, paprikás hústekercs fél paradicsommal. (én csináltam mind, nagyon ízlik 🤩)

Vacsora : ez még eldöl később :)

2020. júl. 8. 14:42
 24/27 Laylah ***** válasza:
100%
Ha ugyanazt megeszed vacsira is mint ebédre, akkor jobb. :D
2020. júl. 8. 15:01
 25/27 anonim ***** válasza:
70%

Sokkal jobb, mint ezelőtt. Büszkék vagyunk rád!

Viszont jó lenne ha reggelire pl. Vajas kenyeret ennél. Reggeli a legfontosabb étkezés. Azon kívül nagyon ügyes vagy.

Vacsorára is sokat egyél és még nasi is jöhet

2020. júl. 8. 15:07
 26/27 A kérdező kommentje:
Rendi, tényleg köszi mindenkinek❤️
2020. júl. 8. 16:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal jobb! Most nyugodtan egyél, ami ízlik. A dinnyétől, ha magában eszik, sokan éhesek lesznek később, de a te esetedben ez egyáltalán nem baj :-) Esetleg fölírhatod a tapasztalataidat, mert mikor majd a súlyodat akarod tartani, akkor jól fog jönni az infó, hogy mik azok az ételek, amiktől gyorsan megéhezel.
2020. júl. 9. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!