Szerintetek sok?
Rólam : 165cm
50 kg
Lány
Szinte 13
Ma vétkeztem. Reggel megettem egy közepes főtt burgonyát egy közepes paradicsommal. Ez nem volt még sok. De déltől 6-ig megettem 2 db kinderbuenot, kB 10 db oreot és 3 db csokis kekszet,majd két evokanal málnát. Tudom, sok. De ma valamiért nagyon megkívántam. Ettől nagyon elhízok? Vagy mire számíthatok? Nagyon rosszul érzem most emiatt magam, mert ha eszek is édességet, nem szoktam ennyit. Légyszí valaki válaszoljon, fontos!
Egy hónap alatt ez nagyon sok.
Beszélj anyukáddak amikor csak ketten vagytok.
Köszönöm a sok segítséget, bíztatást. Ma már normálisan ettem, már most több bizalmam van.
Ez így már jobb?
Amit ettem : reggeli : két szelet dinnye
Ebéd : egy kisebb mélyedésű tárkonyos krumplileves, tarhonya és két vastag szelet sajtos, mustáros, paprikás hústekercs fél paradicsommal. (én csináltam mind, nagyon ízlik 🤩)
Vacsora : ez még eldöl később :)
Sokkal jobb, mint ezelőtt. Büszkék vagyunk rád!
Viszont jó lenne ha reggelire pl. Vajas kenyeret ennél. Reggeli a legfontosabb étkezés. Azon kívül nagyon ügyes vagy.
Vacsorára is sokat egyél és még nasi is jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!