Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek sok?

Szerintetek sok?

Figyelt kérdés

Rólam : 165cm

50 kg

Lány

Szinte 13

Ma vétkeztem. Reggel megettem egy közepes főtt burgonyát egy közepes paradicsommal. Ez nem volt még sok. De déltől 6-ig megettem 2 db kinderbuenot, kB 10 db oreot és 3 db csokis kekszet,majd két evokanal málnát. Tudom, sok. De ma valamiért nagyon megkívántam. Ettől nagyon elhízok? Vagy mire számíthatok? Nagyon rosszul érzem most emiatt magam, mert ha eszek is édességet, nem szoktam ennyit. Légyszí valaki válaszoljon, fontos!

2020. júl. 7. 18:20
1 2 3
 1/27 Kornikus00 ***** válasza:
100%
Dehogy sok! Pont jó. De ennél már ne legyél soványab. Talán még egy 5kg rád vérbe pluszban. Én nem tudom mit képzeltek.
2020. júl. 7. 18:40
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, semmi bajod nem lesz tőle. Egy nap nem a világ. Viszont rettenetesen rosszul étkezel, és ez az, ami a probléma!

Anyukád nem tanította meg a minimum 3-szori NORMÁLIS étkezést? Reggeli, ebéd, vacsora. Ami nemcsak annyiból áll, amit leírtál. Az étkezést nasival NEM LEHET pótolni.

2020. júl. 7. 18:41
 3/27 Kornikus00 ***** válasza:
100%
Férne*
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de mi az hogy "Szinte 13"?

Ez az életkorod?

5/27 anonim ***** válasza:
100%

"Reggel megettem egy közepes főtt burgonyát egy közepes paradicsommal. Ez nem volt még sok. De déltől 6-ig megettem 2 db kinderbuenot, kB 10 db oreot és 3 db csokis kekszet,majd két evokanal málnát."

Ezek miatt nem kell rosszul érezned magad. Egy nap nem a világ. Nyugi.

Viszont amiatt már érezheted magad rosszul, hogy nem tudsz jól étkezni. Napi 3-szor kell enni. Ha fogyókúrázol én azt javaslom 5-ször egyél, de ne túl sokat. Megvan a napi kalória bevitel és nem is vagy éhes. A Yazio appot ajánlom.

2020. júl. 7. 18:44
 6/27 A kérdező kommentje:

#4 igen

#2 de megtanította, csak dolgozik szinte estig. Nincs egyszerűen étvágyam. Amikor meg van (heti 1x kb) akkor mindent befalnék ami előmbe kerül mint ma:(

2020. júl. 7. 18:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a rendszertelen étkezés nem egészséges.

Mennyit eszel egy nap? (Írd le egy átlagos napi étkezésed)

Hány kalória nagyjából?

Hány kilóra szeretnél fogyni?

Vagy egyáltalán miért?

Szerintem teljesen rendben van a súlyod. Vannak nálad alacsonyabb ismerőseim ugyanilyen adatokkal. Teljesen normális alakjuk van. Szerintem jól nézhetsz ki ;)

2020. júl. 7. 18:50
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval 13 évesen annyira életképtelen vagy, hogy nem tudod kinyitni a hűtőt, kivenni belőle a kaját és nem tudod megmelegíteni a levest, vagy ami otthon van?

Nincs étvágyad, de a nasira bezzeg van!

Anyukádnak szóljál már, hogy készítse ki a kajádat, mert éhen halsz, ha ezt nem teszi meg.

2020. júl. 7. 18:50
 9/27 A kérdező kommentje:

Ahogy leírtam nem nagyon van étvágyam, ezt úgy értem hogy nagyon hamar jól lakok, kevéssel.

Átlagos étkezésem pl. :

- reggeli : egy tükör tojás, két vékony kolbász

- ebéd : egy kis tálka málna, egy barack

- vacsora: egy alma

Vagy :

- reggeli: két főtt tojás, kevés uborka

- ebéd : két szelet dinnye

- vacsora: két barack/ főtt krumpli

Nem a diéta a lényeg, hanem ennyit eszek, több nem esik jól :/

2020. júl. 7. 18:55
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez iszonyat kevés.

Mennyit fogytál mióta diétázol?

Én pont, hogy hízni akarok, de nem megy. Többet eszek nálad és meg sem hízok. Nyugodtan egyél többet.

Nem lehet, hogy mondjuk valami lelki oka van annak, hogy nem bírsz többet enni?

2020. júl. 7. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!