Egy hét alatt mennyit lehet hízni?
Figyelt kérdés
Sovány vagyok és nem nagyon van étvágyam sokszor alig eszek. Ezen szeretnék változtatni minnél hamarabb. Ha kell többet eszek még akkor is ha nekem nem mindig sikerül :D Egy hét alatt tudnék pár kilót felszedni?? (45 kg vagyok 18/L)2020. jún. 20. 16:31
1/3 anonim válasza:
Hát rendes zsírban vagy izomban nem sokat, de úgy vízsúly+ kaja ami benned van azzal együtt tudnál "felszedni" igaz nem tartósan de ha tartod az étrended az is megmarad
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy azért vagy sovány mert nincs rajtad izom
Akkor meg ehetsz akármennyit csak végigmegy rajtad aztán kész, nem hizol
Járj el konditerembe vagy vegyél egy aerobik dvd-t és tornázz otthon, hogy jobb formában légy
3/3 anonim válasza:
Ajánlom a Bioextra B komplex-et, meghozza az étvágyad. 1 hét alatt pár kilót nem tudsz felszedni, de ha odafigyelsz a rendszeres evésre, és az adagok növelésére, akkor pár hónap alatt látható változás lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!