Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Extrém nagy étvágyat hogyan...

Extrém nagy étvágyat hogyan lehet leküzdeni?

Figyelt kérdés
Fél kiló kenyeret megeszek egy étkezésre sajttal, felvágottal, zöldséggel és nem lakok jól. Negyed kiló zabot is könnyen elfogyasztok. Próbáltam zöldséggel jóllakni de csak éhesebbé tesz.
2020. jún. 16. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akarattal, esetleg fordulj orvoshoz.
2020. jún. 16. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne csak szénhidráttal, gabonákkal akarj jóllakni. A zöldségekhez egyél húst, tojást, túrót, akkor nem leszel éhesebb tőle.

Egy ismerősöm (férfi) egyszer úgy fogyott nagyon sokat, hogy állandóan levest evett (egyébként is szereti a leveseket). Ez is beválhat. Bármilyen húsos leves jó, amit szívesen megeszel, sok zöldséggel.

2020. jún. 16. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Úristen. Az én párom 195 centi magas, 130 kiló, de még ő sem eszik meg fél kiló kenyeret egyszerre. Pedig nagy étvágya van.

Egyik barátom jitsu-zik és majdnem minden nap jár terembe is edzeni, de ő is csak 100 g zabot eszek meg egyszerre. Én max 50 grammot. Ez nagyon durva. Mekkorák a paramétereid?

2020. jún. 17. 02:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Érzelmi evés,túlevés:

[link]

2020. jún. 17. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyél több zsírt és kevesebb ch-t
2020. jún. 18. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!