Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízhatnék 6-10kg-ot,...

Hogyan hízhatnék 6-10kg-ot, ha vékony vagyok? 19/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mindig is törékeny, vékony testalkatú lány voltam, kb.3-4 éve tartottam a 47,5-49kg-ot,azonban az elmúlt fél év lelki megpróbáltatásainak köszönhetően lefogytam. 2hónap után megmérve a mai napon 42,4 kg-ot nyomtam. Ez nagyon kevés szerintem, és tudom azt is,hogy nem eszem jól, vagy annyit, amennyit eddig. Stresszes,szorongó életmódom miatt állandóan görcsben volt a gyomrom ,ha számomra megterhelő dolgokat kellett csinálnom, olyankor étvágyam sem volt, esténként rám jött az émelygés, hányinger. Genetikailag sem lehetnék nagydarab, vagy dundi, mivel a családunkban mindenki vékony... A BMI-m egyébként 17.3,ami soványnak tekinthető (ehhez 156cm vagyok), a kalkulátor szerint kb.10kg-mal kellene többnek lennem, ami a magasságomhoz ideális, viszont a 48-cal már elégedett lennék teljesen.

Szeretnék segítséget kérni abban, mit tehetnék, hogy legalább a korábbi súlyomra visszatérjek? Miket egyek,hányszor? Szedjek Béres cseppet,vagy valami másfajta vitamint? Nem egyből akarom ezt a súlygyarapodást elérni, viszont kb.2-3 hónapon belül jó lenne látni a változást.

Nagyon köszönöm a segítséget!

2020. jún. 14. 19:37
 1/1 anonim válasza:
100%
Próbálj olyan ételt enni ami nehezen emészthető, például nálam ilyenek a keményítős ételek pl. krumpli, zsíros kaják, főzelékek, ill kevés rostosat.
2020. jún. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!