Hogyan hízhatnék?
Dietetikust keress fel, mert ő segít abban, hogy hogyan állíts össze olyan étrendet, amelyben mindegyik menü a roboráláshoz szükséges tápanyagokat tartalmazza. A fontos, hogy ne az legyen a célod, hogy hízz; hanem hogy egészségesen hízz - vagyis a szervezeted profitáljon és helyreállítsa magát a bevitt tápanyagokkal, hogy a luxuskalóriákat minimum szinten vidd be (mert abból nem profitál a szervezeted) és, hogy ezta diétát követve het 0,5 lg-t - 1 kg-t szedj fel.
A dietetikust akit felkeresel "Roboráló Étrend" követésével kell felkeresni.
Én követtem roboráló étrendet.
Roboráló Étrend???? :D
Nincs jó és rossz zsír/háj/felesleg
Izom és a zsír között van különbség
Dietetikust felkeresni??? :D de előtte kérdezze meg háziorvosát is mi? :D
utolsó, a kommentároidat annyira volt értelmes ideírnod, mint széllel szemben pisilni...
Kicsit nézz utána a roboráló étrendnek szerintem.
Utánanéztem.
Mi történik, ha más étrenddel fogok hízni? :D:D:D
A szervezetedet helyreállító étrenddel a szervezetedet helyreállíthatod és hízhatsz egyben, ami praktikusabb. Úgy is hízhat az ember fia vagy lánya, hogy mekis sajtburgereket, csipszeket, csokikat és gumicukrokat töm magába, csak abból a szervezet nem profitál, elvégre ezek mind luxuskalóriák.
Márpedig olyan étrendet érdemes követnie annak, aki alig evéssel fogyott le, ami segít a szervezete helyreállításában.
Nem kell magán a roborálás szón nevetni; a szervezet helyreállítását így nevezik és nem pedig egy divat diétáról beszélek.
Felkerestem egy dietetikust, 36 kilóról segített 45 kilóra hízni és az étrend, amit követtem,segített a szervezetemnek is helyreállni.
A dietetikust pedig azért érdemes felkeresni, mert ő részletes leírást adhat a kérdező adatait figyelmbe véve, hogy melyik étkezésnél melyik tápanyagot milyen mennyiségbe vigye be.
Magyarul együnk egészségesen ... :D
Az életben lesznek nagyobb kérdések is, minrhogy ehetek-e ma gyorsétteremben ...
Nem csak arról szól, hogy együnk egészségesen. Ez az egyik.
A másik, a kérdező feltette a kérdést, hogy hízhatna. Én elmondtam egy módszert, ami bevált nekem és részletesen le is írtam, hogy az a módszer mit takar. Ebből nem érdemes átmenni fontossági sorrendben az életben és hogy az, hogy ki mivel csillapítja az éhségét mennyire nem first word problem. A fórum arról szól, hogy a kérdésre a tapasztalataid vagy tudásod szerint válaszolj, nem becsmérelve a kérdés fontosságát vagy a kérdésből származó alpontok életbeli fontosságát.
Én választ adtam egy kérdésre, elmeséltem, nekem mi segített felmennem 45 kg-ra 36-ról és fenttartani utána egy egészséges életmódot; ha a kérdező ezt hasznosnak találja és megfogadja vagy nem, az az ő dolga.
Ha gondolod, Te is segítheted a kérdezőt a válaszoddal, mert azon kívül, hogy össze-vissza rötyögsz minden kommentáron, hasznos információt nem olvastam Tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!