Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az baj, ha megiszok napi 5l...

Az baj, ha megiszok napi 5l vizet?(lány)

Figyelt kérdés

Valahogyan mindig sikerül meginnom napi 5l vizet.

Csak iszok és iszok, nem veszem észre, hogy mennyit. Utána amikor már számolom össze jövök rá, hogy már közel 5l vizet megittam.

Tegnap is megittam 3x1,5l-es Szentkirályi vizet és még este is a 0,75l-es üvegemnek majdnem az egész tartalmát.

Olvastam, hogy a vízmennyiség nem lehet ártalmas senki számára de mondom azért kiírom hátha van valami bökkenő.

2020. jún. 13. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Emberek, csillapodjunk már le, mielőtt farkast kiálltunk. Nyár van, 30 fok. Ilyenkor természetesen jóval több folyadékot fogyasztunk, főleg ha a kérdező diákmunkában dolgozik.
2020. jún. 13. 18:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Jajj köszi, végre valaki aki nem a legrosszabbat írja le, így már jobban lenyugodtam!
2020. jún. 13. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az sűrű, csomó felesleges vizet viszel be ezek szerint.
2020. jún. 13. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:
2 liter is elég lenne, hőségben mondjuk 3. Remélem, nem evés helyett iszol ennyi vizet.
2020. jún. 14. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
#12 senki nem írta a legrosszabbat, hidd el.
2020. jún. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!