Milyen fehérje port ajánlanátok?
Szerintem egészségesen eszek, sportolok, mégis, mióta jobban odafigyelek az ilyesmire (kb 3 hónapja) jelentkeztek bizonyos "tünetek". Kicsit utánanéztem a dolgoknak és több helyen is azt olvastam, ez mind lehet a fehérje hiányának következménye.
Éppen ezért olyan fehérjére lenne szükségem, melynek előállításának során nem vesznek el a benne lévő vitaminok (mint pl az ionizált frhérjéknél, ha jól tudom). Én elsősorban gyors felszívódású fehérjében gondolkodnék, ezen belül pedig a tejsavó fehérjére, azonban a szűrt eljárással készülőre (ha jól tudom, ebben megmarad a termék vitamintartalma is). De lehet pont, hogy lassú felszívódásúra lennr szükségem, nem tudom...😅
Szóval ebben kérném valaki olyan segítségét, aki jobban erte hozzá, mint én, mert bár olvasgattam pár cikket, nem vagyik biztos abban, hogy melyiket válasszam.
Én a Biotech Iso Whey Zero-jából a csokisat iszom.
Nagyon finom, és cukormentes.
Persze az előírt mennyiséget nem szabad túllépni vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!