Gyakori vizelés vitaminoktól?
1 hónapja kezdtem el vitaminozni (Cink, 1000C, B komplex, D3, 1 hete pedig Biotech Active Women) mindemellé napi 2l víz.
Vizet a vitaminok előtt is ennyi mértékben ittam.
Viszont ezen a héten folyamatosan pisilni járok... színre szagra normális, felfázva nem vagyok nem is csíp.
Hunyónak tartom a Biotechet de ma is mielőtt bevettem olyan 9 körül előtte vagy 3x mentem.
Valakinek valami tapasztalat?

Valamelyik vitamin kifejezetten hajtja a vizet, a c-vitamin tuti. Ez jó, hiszen méregtelenít, csökkenti pl. a felfázás esélyét, nem engedi a kövek és a homok lerakódását. :)
Viszont vitaminokat is kúraszerűen érdemes szedni, ugyanis egy idő után a túl gyakori pisiléssel kimosod a fontos ásványi anyagokat is, amivel pont az ellentétjét éred el.
Köszi, hogy írtatok!
Abba hagytam a fogtabit és direkt kerestem olyan vitaminokat amelyet segítik hamarabb rendezni a dolgokat lent és közte volt a B vitamin is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!