Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet hogy a vesémmel van baj?

Lehet hogy a vesémmel van baj?

Figyelt kérdés
Általában keveset iszok egy nap, olyan fél litert, de az is előfordult már hogy annál is kevesebbet. Szeptember óta próbálok többet inni, viszont azt tapasztaltam, hogy miután iszok egy pohár vizet, az szinte 15-30 percen belül távozik is a szervezetemből. Már máskor is tapasztaltam ezt, nem csak most. Rengetegszer kell emiatt kimennem a mosdóba, és a suliban már a tanárok is megszóltak, mert sokszor vagyok kénytelen kikéreszkedni. Probléma ez egyáltalán, vagy valami okozhatja ezt? Esetleg ez nem jelent semmit?

2015. nov. 15. 17:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Pl. hiperaktív húgyhólyag. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csökkentik, vagy hanyagolják a folyadékbevitelt és ezáltal belül minden besűrűsödik és jönnek a problémák.
2015. nov. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!