Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehet kikeveredni a...

Hogy lehet kikeveredni a táplálkozás zavarból?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 09:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Egyedül csak akkor ha extra erős akaratod és hited van Önmagadban.Szakember segítségével könnyebb és gyorsabb talán.

Ha egyedül:döntsd el,mit szeretnél,azt már ne figyeld,hogy MIT NEM,és a kitűzött célt tartsd szem előtt minden pillanatban.Vágj ki képeket,amik jellemzik a vágyadat,írj le mondatokat,hogy több szinten hasson.A nehézség a kezdésben van.De nagyon gyorsan megszokássá válhat az új életmód,és akkor már természetesen működni fog a mindennapokban.

2010. júl. 31. 09:44
 2/15 anonim ***** válasza:
szakember segítségével. a táplálkozási zavar nem egy önmagában való probléma, hanem valaminek a következménye. az okokat célszerű megszüntetni.
2010. júl. 31. 10:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Én sejtem miért csinálom amit csinálok,de az a baj,hogy az okot nem tudom megszüntetni. :(
2010. júl. 31. 11:56
 4/15 anonim ***** válasza:
én segítek ha gondolod, csak mesélj bővebben,itt vagy írj egy mailcímet,jelentkezek :)
2010. aug. 1. 22:16
 5/15 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi,de nem szívesen beszélnék róla...de aranyos vagy,köszi!
2010. aug. 2. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Nincsmit.

én 13 évesen voltam durván anorexiás, kikeveredtem belőle ,szóval van remény.

2010. aug. 2. 17:06
 7/15 A kérdező kommentje:
És hogy keveredtél ki belöle?
2010. aug. 2. 21:18
 8/15 anonim ***** válasza:
pszichológus,homeopátia, önerő... nehéz volt :( és nagyon szörnyü állapotban voltam,elhiheted :( folyton sírtam,és nem ettem semmit.
2010. aug. 2. 21:21
 9/15 A kérdező kommentje:
És most hány éves vagy? És a pszichológus miben tudott segíteni?
2010. aug. 3. 10:08
 10/15 anonim ***** válasza:

most 19, akkor 13 voltam, te mennyi vagy?

pszichológus elhitette velem hogy érek valamit,és az emberek szeretnek akkor is ha nem vagyok sovány.

2010. aug. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!