Mit tegyek? Nagyon éhes vagyok.
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy normálisan vacsorázom,jól lakom, tegyük fel 20.00kor. Lefekszek 22:00 fele, előtte még eszegetek egy kicsit. Hajnali 4kor felkelek arra, hogy nagyon éhes vagyok, a gyomrom üres. Olyankor meg nem akarok kimenni enni, mivel nem birok majd visszaaludni, és 6 óra alvás nekem nem biztosít túl nagy kipihentséget. Mit (t)egyek, hogy ne költsön fel az éhség?2010. júl. 31. 08:59
1/4 anonim válasza:
Természetesen nem biztos,de ha valaki folyton éhes,ezt okozhatják a testében élő "társbérlők"(férgek).Nagyon sok emberben megtalálhatóak,úgy hogy nem is tudunk róla.Csak gyengébbek,rosszabbul alszanak,karikás a szemük alatt,viszket a végbelük vagy mindig éhesek.És főleg szénhidrátra.(Pl.a Colonix-nak van féregűző gyógynövényes terméke,ha kiderülne,hogy ez a baj)
A másik tippem az lenne,hogy nem rágod meg kellően az ételt,így az csak nagyon kis részben szívódik fel,és a test jelez a tápanyagért.
2/4 A kérdező kommentje:
Hmm..remélem nincsenek kis lakók a testemben.
Köszönöm a választ!
2010. júl. 31. 09:37
3/4 anonim válasza:
Szerintem az a baj,hogy mit vacsorázol és mikor! Én elég rossz életmódot folytattam,ugyanígy volt nekem is. Sőt,sokszor arra ébredtem,hogy nem csak éhes vagyok,hanem nagyon ég a gyomrom. Mikor elkezdtem fogyózni,akkor szűnt meg ez. 6 körül vacsoráztam könnyű dolgokat. Pl. felvágott paradicsommal,1 joghurt mellé,vagy sült csirkét salival. A lényeg,hogy nem ettem kenyeret és megszünt az éhség. Amióta megint eszek kenyeret is,újra felmerült ez a problémám. Bár nem tudom,hogy te mit eszel,de ha ha így,akkor próbáld ki a javaslatom! Lehet éhesebben alszol el,de pihentetőbb lesz és reggel nem leszel olyan éhes!
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehet az hogy nagyon gyors az anyagcseréd, vagyis túl gyorsan emészted meg az ételt. Egyébként tényleg rossz az életmódod. Csináld azt hogy mondjuk reggel 8-kor reggelizel mondjuk gabonapelyhet meg gyünölcsöt, esetleg joghurtot. Aztán tízóraizol 10 körül mondjuk egy teljes kiőrlésű szendvicset. Délben ebédelsz levest, meg utána valami főzeléket. Három körül uzsonnázol egy szendót, majd vacsizol hatkor amit akarsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!