Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen gyógyszer tenné rendbe...

Milyen gyógyszer tenné rendbe a székletem, hasi problémám?

Figyelt kérdés

Nagyon stresszes a munkám, mellette tanulok, vizsgaidőszakom van. Normálisan táplálkozok, de ilyenkor mindig napi 3x hígabb a székletem, minden átmegy rajtam heteken, hónapokon keresztül.

Régebben Egyiptomban nyaraltunk, ott kaptam pár gyógyszert mert összeszedtem a csapvízből valami helyi fertőzést, kaptam pár bogyót, ami annyira jó volt, hogy hónapokon át rendben volt minden, stressz ellenére is.

Mit szedjek, ami visszaállítja normálra az emésztésem, rak egy kis rendet?

2020. jún. 5. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez ennél összetettebb probléma, hogy egy tabletta megoldja. A stresszt kellene csökkenteni, életmódot váltani. DE arra az esetre, ha gyorsan kell valami a híg székletet rendbe teszi, a Bolus Adstringenst ajánlom. Nekem is gyakran van ilyen problémám, és szenvedek a csikarástól is, ha egy ilyet beveszek akkor rendben vagyok. Ez nem hasfogó, de gondolom úgyis elolvasod majd a tájékoztatóját. Jobbulást.
2020. jún. 5. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyógyteák (pl. citromfű nyugtató hatású), hasmenésre én az Enterolt szoktam bevetni. Az étrendedre sem ártana jobban odafigyelni.
2020. jún. 5. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!