Szerintetek mit egyek hogy minden nap legyen székletem? De nem akarok gyogyszert szedni!
növeld meg a rost beviteledet és ennek függvényében a folyadékmennyiséget is. mert ha nem akkor székrekedésed lesz.
és minden este egyél meg 1 v 2 joghurtot.
Semmit.
Én sem járok naponta és az égvilágon semmi bajom nincs ezzel.
Köszike a korpás dolgot megprobálom!
18:54-es: engem igenei zavar h nem tok menni minden nap! ez nem tul egészséges dolog! szal bocsika de én akarok rajta változtani!!!
Köszike:D remélem vmi beválik!
Am szedek görögszéna magot,és mivel azt irta h nincs mellékhatása,és mérgezése, csak annyi h hasmenése van az embernek... nekem 1x volt azota sem:S szal semmi nem jön be! kezdek elkeseredni!:(
Am milyen izű a lekvár?:$
18:54 vagyok
Kifejthetnéd bővebben is, hogy mi a probléma abban, hogy valaki 2 naponta jár, mert akkor van ingere és főleg, hogy ez mitől rosszabb annál, mint aki gyöngyöző homlokkal próbál feltétlenül naponta szülni legalább egy minimálisat, vagy direkt sakkozik a kajákkal, hogy elmondhassa, na én 1 naponta járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!