Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek mit egyek hogy...

Szerintetek mit egyek hogy minden nap legyen székletem? De nem akarok gyogyszert szedni!

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,és 52-54 kg! Amikor szilveszterkor hánytam:( akk utánna kb 1 honapig rendesen mentem wc-re de már lassal 2 hete nem megyek minden nap:( ugyan ugy eszek pedig. AM pls kiméljenek akik azt mongyák h hányka rendszeresen!!!!Köszike elöre is!
2010. febr. 7. 16:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a lekváros választ! majd eszem én is vizzel!:)

18:54-es: nekem nincs bajom azzal aki nem megy wc-re minden nap, csak mondtam h nem tul egészséges!am anyum sem megy sajnos! engem viszont személy szeritn zavar ha nem tudok minden nap menni!

Bocsi!

Am nem akartalak megbántani, csak ez a véleményem!

2010. febr. 9. 13:07
 12/15 anonim válasza:

Meg tudlak érteni, szerintem is 12 óra elég kell legyen az emésztésre. Én még azt is meg szoktam figyelni, hogy az esti utolsó kaja (sárgarépa, v. cékla)megjelent-e már.

Így érzem jól magam. (Sajnos, nekem ehhez gyógynövényre van szükségem, nagyon szorulós vagyok.)

De azt nem értem nálad, hogy a hányásnak mi köze van ahhoz, hogy hogyan van székleted?

2010. febr. 10. 02:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Nos azt h a hányának mi köze hozzá nem tom,de akkor lett jobb mert elötte sem mentem minden nap!:(

Am meg tudhatom h milyen gyogynüvényt eszel h legyen minden nap?:$

Köszike!:P

2010. febr. 10. 07:59
 14/15 anonim válasza:

Persze, hogy megtudhatod! Patikában és gyógynövényboltban is kapható: Anyalevél a neve.

Óvatosan vele, nagyon durva is tud lenni!

2010. febr. 11. 00:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszike szépen!:P remélem bejön:D
2010. febr. 11. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!