Szerintetek mit egyek hogy minden nap legyen székletem? De nem akarok gyogyszert szedni!
Köszi a lekváros választ! majd eszem én is vizzel!:)
18:54-es: nekem nincs bajom azzal aki nem megy wc-re minden nap, csak mondtam h nem tul egészséges!am anyum sem megy sajnos! engem viszont személy szeritn zavar ha nem tudok minden nap menni!
Bocsi!
Am nem akartalak megbántani, csak ez a véleményem!
Meg tudlak érteni, szerintem is 12 óra elég kell legyen az emésztésre. Én még azt is meg szoktam figyelni, hogy az esti utolsó kaja (sárgarépa, v. cékla)megjelent-e már.
Így érzem jól magam. (Sajnos, nekem ehhez gyógynövényre van szükségem, nagyon szorulós vagyok.)
De azt nem értem nálad, hogy a hányásnak mi köze van ahhoz, hogy hogyan van székleted?
Nos azt h a hányának mi köze hozzá nem tom,de akkor lett jobb mert elötte sem mentem minden nap!:(
Am meg tudhatom h milyen gyogynüvényt eszel h legyen minden nap?:$
Köszike!:P
Persze, hogy megtudhatod! Patikában és gyógynövényboltban is kapható: Anyalevél a neve.
Óvatosan vele, nagyon durva is tud lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!