Fogamzásgátló tabletta okozhat állkapcson kipattogást, emésztőrendszeri fájdalmakat és sárgás székletet?
Valahogy úgy kezdődtek ezek a tünetek, hogy elkezdtem szedni, ezért gondolom.
Régebben ugyanilyet szedtem, de akkor kifejezetten megszépült tőle a bőröm, és nem voltak fájdalmaim, kellemetlen tüneteim, a székletem színe sem módosult.
Majd készülök menni nőgyógyászhoz elmondani a tüneteimet, de addig is jó lenne hallani tapasztalatokat.
Ha nem ilyen, hanem más tüneteket okozott fogamzásgátló bárkinek, leírhatnátok azt is, köszönöm!
Hagyd abba de sürgősen.Nàlam depresszióhoz vezetett,àllandóan fàjt a fejem a hasam és hasmenésem is volt.
Előtte is ugyan azt a fajta fog.gàtlót szedtem akkor nem is volt gond,azonban mostmàr a testem nem bírta.
Éjszaka izzadtam,folyton felkeltem hajnalban àllandóan sírni akartam..
Abbahagytam és soha többet..tiszta pattanás vagyok én is az àllcsontomon.
Ha abbahagyod szedj vitaminokat! B komplex én a màjamra màriatövist szedek,mert az is kikészült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!