Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Csak nekem nem ízlik az...

Csak nekem nem ízlik az iskolai kaja?

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az egész világon csak neked nem ízlik.
2020. máj. 26. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom mindegyik rossz csak általában akkor jó adnak hozzá sütit
2020. máj. 26. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, veled van a baj! Egyértelmű! A menzakaja _fennséges_!!!! Hihetetlen minőséget lehet kihozni abból a 300 Ft-os árból!!!

[irónia off]

Most ezt komolyan kérdezed?

2020. máj. 26. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig megettem mindent a menzán. Bár sosem voltam válogatós. :D
2020. máj. 26. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor olvassátok el ezt [link]
2020. máj. 26. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Én annak idején szerettem a menzán enni, de abban az időben még helyben főztek, nem sokkal különbözött az otthoni ételektől, amit ettem. Amit ott nem ettem meg (1-2 étel), azt otthon sem.

A gyerekeim sulijában még a tanárok is panaszkodnak a menza minőségére. Én is láttam, miket adnak, amikor beteg volt a gyerekem és hazahoztam az ebédjét. Nem egyszer fordult elő, hogy ki kellett dobnom az egészet, mert a családból senki sem akarta megenni, pedig nem vagyunk válogatósak.

2020. máj. 26. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kb. 15 éve ettem menzán. Soha semmi nem ízlett, nem laktam jól akkor se ha mindent megettem. Otthon akkoriban nagyon finom ételek voltak.
2020. máj. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!