Mit lenne érdemes ennem, és mit nem, hogy elkerüljem a székrekedést?
Sajnos így 19 évesen már elég hajlamos vagyok a székrekedésre, és olyankor az alhasam elég durván meg tud fájdulni, szerencsére max 1-2 napig tart.
Mióta ez előjött elkezdtem a fehér kenyeret rozsra, illetve más barnára cserélni, kevesebb tésztát eszem, több müzlit, stb. Na de előfordult hogy "bűnöztem" kevés tésztával, vagy fehér kenyérrel, és elő jött.
Mit lenne még érdemes fogyasztanom? Úgy szoktam mostanában, hogy szendvics paprikával, szalámival, sajttal, rozskenyérrel, és mivel vajat nem szeretem, tejföllel kenem meg. Illetve este vagy reggel müzlit eszek, és almát szoktam vágni bele. Érdemes gyógyvizekkel próbálkoznom? Jókat hallottam róluk. Illetve próbáltam aloe vera-s italt, abból 2 kupakkal szabadott naponta inni, különben erősen meghajtana. Ez is hatásos lehet?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!